Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Träning,  Vardag

Hockeysöndag

Godkväll! Idag vid lunch kom mamma och syrran hit. När flickorna ätit åkte vi till Hälla och köpte solglasögon åt prinsessorna innan vi åkte ut till skultuna för den traditionella hockeysöndagen! Brorsan hade match som vanligt men just den vi såg förlorade dom tyvärr!

Flickorna satt så nöjt i vagnen och kollade stolt på morbror i mål?❤

Efter åkte vi hem och lekte lite på tjejernas rum och helt plötsligt var klockan 17.30 och det var dags att göra gröt. Båda åt nöjt och efteråt lekte vi lite igen innan dom gjordes iordning inför natten. 19.30 sov båda två men Saga vaknade till en stund och skulle inte sova så fick underhålla henne en stund innan hon till slut somnade om!

När båda sov gott passade jag på att träna lite smått här hemma igen, såå skönt! Nu ska jag strax ut med hundarna och sen tänker jag krypa ner i sängen och idag lär jag somna ovaggad! Såå trött?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *