4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Vi tar kväll

Ikväll satt tjejerna med mig i köket medan jag gjorde lite puréer åt dom för att frysa in. Dom är så duktiga? Idag blev det potatis-, avokado- och kiwipureér gjorda. Dom fick smaka lite av varje efter gröten och alla slank ner! Så roligt att dom är så intresserade av mat?

Efter maten lekte vi en stund innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. När det var läggdags hade jag två väldigt trötta flickor som somnade direkt dom fick vällingen! Fia har vaknat och behövt rapat en gång sedan dess men annars sover dom gott!

När tjejerna somnat passade jag på att träna lite, situps, plankan, armhävningar, squats osv, samt även strechning! Såå skönt! Jag är så taggad nu!??

Just nu ligger jag i sängen och halvsover så lär somna snart. Imorgon blir det att kolla på brorsans hockeymatch!? Hoppas ni haft en bra dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *