4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

Morgonpromenad

Godmorgon kära ni! Hoppas ni hade en mysig fredag och att ni fått sova gott! Vi har sovit ganska gott i natt vilket behövdes! Vi gick upp vid 8 och klädde på oss för att ta en promenad med hundarna.  Själv sover jag halvt fortfarande och flickorna somnade till en stund i vagnen!?

Vi gick förbi vår stora lekpark här och då Saga var vaken tänkte jag att vi skulle inviga gungan! Så det gjorde vi och hon tyckte det var så roligt att hon skrattade högt? Fick tyvärr inte med det på film men filmade lite iallfall!

Nu är vi hemma igen och jag hann få i mig lite frukost innan tjejerna vaknade. Nu ska vi leka lite och senare ska vi till stallet?

 

IMG_5444

Klicka på länken ovan så ser ni videon??

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *