4-6 månader,  Blandat,  Bloggen,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Planering pågår

Godmorgon fina ni! Idag vaknar vi upp till ett soligt vårväder och energin flödar!?? Man kan ju inte annat än älska vädret!☀️ Flickorna ligger och leker på sitt rum för tillfället och jag försöker fortfarande rensa mobil och dator, ni märker ju hur mycket det är? Vi snackar ungefär 10.000 bilder och videos..

Hörrni! Grace ögonlystes igår och är nu klar för parning!? Allt UA och nu väntar parning kommande vecka! Är sjukt nervös men såå glad! Det här är en av mina planer jag haft hela tiden, att starta kennel i liten skala.

Såå, nyfikna på att se vem den snygge mannen är?! Jag är så lycklig så ni anar inte! Jag är extremt noggrann när det gäller mina djur och tar aveln på högsta allvar, därför har jag letat hane lääänge innan jag hittade min favorit. Sen att han är en avkomma efter en av Sveriges bästa uppfödare är ju bara ett plus! Att hon sa ja till parning var som en dröm som gick i uppfyllelse? Hur som helst, herrn som Puppii ska få gå på dejt med nästa vecka är… Chi’s Lovely Prince Hamlet!? Finaste mannen! Ni finner bilder på honom HÄR Fin va?! Nu hoppas vi bara hon tar sig och att allt går bra❤

Nu ska jag leka lite med tjejerna innan dom ska sova och sedan äta. Hoppas ni får en fin dag? Glöm heller inte att delta i tävlingen i samarbete med Twistshake som du finner nedan??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *