4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Tävling & Sponsring,  Uppfödning,  Vardag

John Blund ropar

Godkväll fina ni! Har precis krupit ner i sängen och håller på att somna. Bränner över så mycket bilder oh videos jag kan från datorn och telefonen så jag får mer utrymme! Lovar nya fina bilder då!

Tidigare idag hämtade vi syrran och åkte och köpte degumat för att sedan “unna” oss en varsin glass i det underbara vädret! Lagom efter vi ätit upp glassen var vi tvungna att åka hem och byta kläder på Saga då hon kräkts ner hela sig och därefter åkte vi vidare till Strömsholm för ögonlysning med Grace. Gick superbra och hon blev godkänd! Wiiie! Lycklig mamma!

Sen åkte vi hem och mötte upp mamma efter henne jobb. Dom fick vakta tjejerna en snabbis medan jag hade en familj här som skulle hämta sina degus. När dom åkt var det dags att göra sig iordning för kvällen och då åkte även mamma och syrran. Flickorna somnade gott och jag har sprungit och plockat lite!

Just nu ropar John Blund på mig så ska strax ta och sova, men hoppas ni haft lika underbart väder som vi! Ni glömmer väl inte delta i tävlingen i samarbete med Twistshake? Ni finner den HÄR

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *