Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Vardag

Borta bra men hemma bäst

?? Rubriken talar för sig själv! Klart det är mysigt att sova borta ibland, men inget slår ju att komma hem, hem till sitt egna, sin säng, sin soffa, sina leksaker, ja ni förstår nog vart jag vill komma! Imorse efter frukosten åkte vi och matade hästarna. Älskar att vara i stallet och det är trist att det blivit så lite på sistone!

Sen åkte vi hem. Flickorna har lekt ett tag och skulle sedan sova middag när kaoset utbröt. Båda gallskrek och inget funkade. Verkligen inget! Det slutade med att jag satt med dom i knäet och gungade fram och tillbaka vilket gjorde att dom till slut lugnade sig? Efter ett tag vände jag dom emot mig så dom låg med huvudet på axeln på mig och somnade snabbt!?? När dom somnat passade jag på att ta mig ett varmt bad med en badbomb i, såå skönt!?

Efter ett tag vaknade Fia som då fick bada med mig ett tag och jisses vad hon plaskade! Dom har alltid älskat att bada och plaskat lite smått men hon levde verkligen rövare och det var bokstavligen vatten i hela badrummet? Kan bara tänka mig hur det ser ut när dom blir lite äldre och kan plaska ännu mer? Lär ju få sitta i bikini eller regnkläder?

Just nu äter jag lunch och flickorna leker så fint i gymmet! Efter maten ska jag plocka lite, städa och fixa till djuren?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *