Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

You see, it’s magic

Godkväll kära ni, lite så där sent strax innan midnatt! Jag har precis krupit ner i sängen efter en hektisk eftermiddag!

Flickorna har vart så sjukt mammiga så har knappt fått något gjort. När tjejerna sov middag kom mamma och syrran och hade köpt med sig ChopChop? Vi lyxade lite och sen städade jag. Dom tog hand om tjejerna under tiden och sen kom även pappa och brorsan!

Fixade iordning mig snabbt innan vi blev hämtade av moster och hennes sambo för ikväll var det Joe Labero! It’s real magic???

Shit vad coolt det var! Man blir ju helt psyk när man inte kan förklara hur han gör? Men häftigt är det! Detta var en av julklapparna vi fick och helt klart en av dom bästa!?? När vi kom hem var det vara ställa sig och fortsätta bakningen inför morgondagen och jag blev klar precis innan jag kröp ner i sängen! Sista lagret mirror glaze ska på imorgon samt dekorera, sen är den klar! Tror den blir god?

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Hoppas ni haft en bra dag?

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *