Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Träning,  Uppfödning,  Vardag

En dag i Strängnäs

Hej fina ni! Har vart en hektisk förmiddag och vi har precis kommit hem! Klockan ringde 06.00 imorse så jag kastade mig i duschen och gjorde mig iordning medan flickorna sov. Packade klart allt som skulle med och gav Grace mat. Flickorna vaknade 07.30 så klädde på dom och gav mat innan vi packade in oss i bilen och åkte för att hämta syrran. Sen bar det av mot Strängnäs och utställning!

Väl på plats insåg vi att vi var ganska tidiga men hellre det än att vara sen! Grace var halvt livrädd och hade svansen mellan benen hela tiden men det är länge sedan vi ställde så det är inte konstigt. Helt plötsligt ser jag en bloddroppe på golvet bakom Grace och inser att hon börjat löpa.. Great! Även det en bidragande effekt till hennes nervosistet, men jag var också nervös eftersom det var länge sen sist så jag gjorde det inte bättre själv!

Lagom till vi skulle in i ringen fick jag henne att slappna av och hon showade som vanligt, så vi gick in i ringen och där försvann showandet, svansen och det glada humöret..

Det hela slutade med ett “Good” vilket jag är sjukt besviken över eftersom jag VET att hon kan sååå mycket bättre! Men nu tar vi nya tag och satsar på att komma tillbaka till oss själva som innan flickorna kom! Domaren sa även hon att det berodde på nervositet och trodde garanterat på henne! Precis som jag!

Så nu ska det anmälas till fler utställningar så vi kommer tillbaka till oss själva igen, ögonlysning ska bokas in på måndag och sen ska hon paras! Dagens bedömning var inte ett dugg rättvis (eller jo, men tanke på hon hon gick, men det är inte Grace!) så inom kort kommer hon paras med den snyggaste hanen jag vet! Mer info får ni sen, men han är från en av Sveriges bästa uppfödare vars hundar alla älskar så det är en enorm ära att ens få träffa honom!

nu ska jag ta en alvedon och hoppas migränen inte bryter ut och sen ska vi leka på tjejernas rum?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *