4-6 månader,  Blandat,  Bloggen,  Djuren,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Det är helg!!

Det är helg hörrni!! Hur underbart är inte det?!? Denna helg bjuder på roligheter som jag längtat efter! Idag blir det bara lugnt förutom att vi ska till stallet och måste köpa nya byxor, men imorgon är det utställning med Grace (hund), jag ska börja baka inför pappas födelsedag, och på söndag är det Joe Labero? Galet bra helg med andra ord! Sen kan ju morgondagen sluta i kaos beroende på Grace resultat, men det tar vi då?

Nu på morgonen har vi tagit det lugnt och bara lekt i princip. För ett tag sedan promenerade vi till sjukhuset och hämtade ut Neocate då vår dietsist har vart så sjukt seg vad gäller att skriva ut recept så vi har ingen mat till helgen.. Men nu har vi två burkar så det är bara hålla tummarna att det räcker!

Just nu leker tjejerna medan jag fixar lite inför pappas födelsedag på måndag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *