4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Uppfostran,  Vardag

Stoppa tiden

Gaaah, blir galen på hur fort tiden går!! Mina tjejer är snart 6 månader!! Jag kan inte fatta hur?! Dom kom ju nyss!?

Man märker verkligen hur mycket dom utvecklas för varje dags om går. Får några dagar sedan började dom komma på att man kan ta syrrans saker, så även om dom har något dom leker med så är syrrans alltid roligare och då ska man ta den? Så här håller dom på hela dagarna när dom leker och emellanåt blir den ena sur men det går snabbt över.

Idag skulle dom själva hålla flaskorna när dom åt och var så duktiga!! Dom tog ut flaskan och stoppade in den i munnen igen och mammahjärtat bara dunkade❤️ Det gör det dock alltid när man ser eller bara tänker på dom?

Men det här med att ta någon annans leksaker är något dom kommer göra ofta när dom växer upp, men dom kommer dels få lära sig att man delar med sig, men även att man inte bara tar något från någon annan, vare sig det gäller syrran, mamma, kompisar eller hundarna.

Mina små tjejer börjar verkligen växa upp och blir små människor och jag är sååå lycklig över att få vara mamma åt dessa små prinsessor❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *