4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

En sådan natt

Godmorgon fina ni! Natten var kaos precis som natten innan i princip, förutom feber. Båda somnade som vanligt 18.30 och senare vid ca 22 vaknade Saga och vägrade sova. Hon fick ligga och gosa med mig i min säng ett tag vilket var då gosigt? Hon somnade inte förrän strax innan 00.00! Då vaknade Fia istället och fick ligga med mig ett tag? Ingen hade feber men båda var mosiga och ville bara ligga och gosa❤️ Resten av natten har bestått av flera uppvaknanden, skrik och kallsvettiningar. Idag vaknade vi upp vid 08 iallafall så på morgon fick vi sova lite!

Vi har lekt en stund och sen var det dags att sova lite middag så dom vaknade precis. Under tiden dom sov passade jag på att ta ett varmt bad och bara koppla av, vilket behövdes!

Vi ska leka lite till nu innan det är mat och jag ska även koka alla miljarder flaskor?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *