4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Dagens BVC-besök

Idag var det dags för rutinbesök till BVC och för att få 5-månadersvaccinet. För att inte böka till det tar vi alltid Fia först, alltså den ordning dom föddes i. Dom vägdes och mättes innan det var dags för vaccination! Fia vägde idag 6120g och var 62,5cm lång! Sagis vägde 5760g och var 61cm lång! Mina stora hjärtan❤️

Vaccinationen gick bra men fy vad ont det gör i mammahjärtat när dom blir så ledsna? Jag fick verkligen kämpa för att inte börja gråta som dom.. Det gick ju över fort iallafall som tur är så det var två glada tjejer när vi gick mot bilen. Fia somnade direkt när jag satte in henne men Saga satt och kollade när vi åkte hem. Dom gillar speglarna jag köpte och det är skönt även för mig eftersom jag kan se dom!

När vi kom hem var det dags för mat för alla tre. Just nu sover båda två i myshörnan vilket dom inte brukar göra eftersom dom redan sovit vid lunch men båda har normal temp just nu! Hoppas hoppas hoppas att dom inte blir dåliga❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *