Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Twistshake

Tror dom flesta av er vet hur mycket jag och flickorna älskar Twishake och det är deras produkter vi använder oss av! Inte nog med att det är sjukt snygga färger, flaskorna är smarta eftersom det inte blir några klumpar och dom får inte i sig massa luft när dom äter, de smarta pulverbehållarna man får med kan man sätta ihop så man får med sig massor utan att ha miljoner olika burkar liggandes i skötväskan!

Just nu får ni 20% rabatt på hela Twistshakes sortiment om ni uppger ‘Louisesofialarsson20’ i kassan! Passa på!?

Här är vårt senaste tillskott ? Inlägget är sponsrat av Twistshake ? 

 


3 kommentarer

 • Cecilia Dahlstrom

  Älskar färgerna! Min som är 260 ml rinner rätt friskt om man håller den upp och ner. Ska den det? Mina andra flaskor från MAM el Dr Brown gör inte det.

  • twinmom

   Vilken storlek är det på nappen? När man precis skakat flaskan sprutar det alltid ut men då brukar jag vicka upp den och sen ge, då slutar det! Mina tjejer föredrar S eller M på napparna, L rinner för fort!

   • Cecilia Dahlstrom

    När jag håller den upp och ner så rinner det för fullt i en stor stråle. Det är M på min napp, det är den som följde med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *