4-6 månader,  Blandat,  Bloggen,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

Home sweet home

Godmorgon fina ni! Som ni märkte fanns det ingen tid över för bloggen igår då vi sprang runt på Ullared för att sedan sitta i bilen hela dagen?

Restan ner gick toppen! Tjejerna sov till ca 45 min innan vi var framme så vi satt och busade och sjöng då jag satt i baksätet med dom. Syrrans migrän hann gå över innan vi var framme och när vi kom dit tog vi upp extravagnen och traskade in!??

Tjejerna var så duktiga och jag är så imponerad! Dom var inte sura mer än någon gång och då ville dom komma upp och kolla! Dom charmade alla där inne så alla blev störda i shoppandet??

Dels blev det lite tråkig handling för mig, tvättmedel och en ny sopborste bland annat. Till flickorna blev det kläder, mest storlek 80 så till hösten, leksaker, speglar till bilen, nappar, böcker, lite inredning och annat roligt! Till mig själv blev det någon tröja, ny sköväska (räknas väl som tjejernas??), nytt mobilskal och lite annat!?

Vi tog en lunch där inne vid 12 och sen vid 15 var vi klar och packade in i bilen. Då var det bara åka mot Alingsås för att hämta deguhonan jag skulle hämta och då vi var på Ullared längre än tänkt blev schemat väääldigt ändrat och vi kom hem till 22, väldigt sent med andra ord. Flickorna sov iallafall sista timmarna och även när jag gjorde iordning dom för natten och bäddade om dom❤️ Dom vaknade för mat 03 som vanligt och sedan vaknade dom till vid 06 men somnade om och nu är vi vakna alla tre, strax innan 09? Har två glada flickor och idag ska vi bara vara hemma! Vi ska leka, prova nya leksakerna, mysa och bara ta det lugnt!

Verkar bli fint väder så blir en promenad idag också❤️☀️ Fler bilder kommer senare samt bilder på inköpen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *