Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Underbara barn

Godmorgon kära ni! Hoppas ni sovit gott! Det där restaurangbesöket igår kväll gjorde susen på tjejerna verkar det som, dom sov utan uppvak och vaknade 06.15 för mat och somnade om till 08! Idag är vi utvilade alla tre??? Var ju så mycket intryck att ta in igår så klart dom sov gott när dom väl bråkat sig till sömns?

Just nu äter jag lite frukost medan tjejerna leker i gymmet. Dags att klä på oss och åka och hämta syrran snart! Idag får vi besök av en familj som är intresserad av degus så dom kommer klockan 13 och hälsar på. För att flickorna inte ska bli drabbade får syrran agera lekkompis under tiden dom är här! Sen blir det stallet och fixa??

Hoppas ni har finare väder än vi?

Kolla Fias karatekonster?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *