4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Bilstol nummer två

Det är inte dags riktigt än men det gäller ju att planera! Snart är det dags att byta till bilstol nummer två och jag har vart så inställd på Axkid Minikid, men när vi var på Barnens Land och köpte sittdelarna provade vi även bilstolar. Fia var den enda som var vaken så hon blev den drabbade!??

Vi testade Besafe izi plus som är Bästitest och är också den bilstol jag gillade bäst! Dels att den går att luta är ett måste eftersom dom ofta somnar i bilen, men sen att den är rejäl är ett krav med, och det är denna. Priset är ju ganska saftigt men eftersom vi åker så mycket bil så måste dom ha det bästa så det kommer bli denna! När vi var där gissade vi att dom behövde två månader till på sig för att växa i den så vi ska dit snart och prova den i bilen och sen beställa så dom kommer när vi behöver dom.

Fia var extremt nöjd iallafall!? Dom sitter ju upp och ser mer så det blir ju roligare så klart! Det blir två svarta! Ni finner den HÄR

 

4 kommentarer

 • Louise Christensen

  Ett litet tips med bilbarnstolen, jag hyr exakt den från If. Kostar med isofix ca 149 kr i månaden, lite billigare om man är kund hos dom. Jag hyr den och nästa steg så totalt under fyra år och då får jag behålla nästa. Tycker det är skönt att inte ha även en bilbarnstol ståendes hemma sen, blir många saker som det är ?.

  • Anna

   Vi skulle förlorat på det. Köpte vår på kampanj för strax över 4000. Började användas vid 7 månaders ålder och skall användas till 4 kanske 5 år. Om vi räknar till fyra år så har vi använt den deygt 40 månader. 40×149 kr blir långt mer än vad vi köpte den för… Men ur miljösynpunkt är det ju bra och skulle den gå sönder så får man säkert en ny vilket ju är en trygghet. Plus att man slipper lägga ut massa prngar direkt.

   • Louise Christensen

    Oj ser nu att jag var väldigt otydlig. Hyrperioden är 48 månader men jag hyr två stolar, den som är ovan och som kan användas fram till ca 4 år och sen nästa stol som kan användas fram till ca 10 år. Den andra stolen får jag dessutom behålla och kan säkert sälja och få 1000-1500 för. Så för båda stolarna betalar jag 114×48 = 5472 kronor och om jag kollar lite snabbt skulle stolarna ha kostat minst 6000-6500 kronor i inköp så lite billigare vid hyra. Köp och hyra har ju båda sina för- och nackdelar ☺. Oavsett är det en riktigt bra stol om än lite klumpig.

 • Anna

  Vi har också denna och är supernöjda! Tar dock enormt med plats. Så med barn nr 2 nu så får äldre barnet en annan modell då vi tyvärr inte får in två izi plus. Att kunna luta den var toppen när barnet sov i bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *