Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Glömma sig själv

Att glömma sig själv är så lätt som småbarnsförälder och det är något man verkligen måste försöka undvika även om det inte alltid är lätt! Jag försöker passa på att ta hand om mig själv när flickorna sover på dagarna eller på kvällen, och då blir det till exempel ett varmt bad. Men nu stod jag och fixade puréer åt tjejerna medan dom ligger och leker, och av någon anledningen började jag tänka på mat. Inte att jag är hungrig, utan mer vad jag ätit senaste dagarna. Då insåg jag att jag inte ätit någon kvällsmat de senaste tre dagarna iallafall! Jag har helt enkelt haft för mycket att göra för att komma ihåg att äta, eller ens känna att jag är hungrig!

All min tid går åt till tjejerna och djuren, och jag älskar det! Men jag får inte glömma mig själv på kuppen! Mat måste jag ju få i mig för att orka, för orkar jag inte kan jag ju inte vara en bra mamma som orkar leka och ens rodda två små vildingar!

Så nu när jag snart är klar med flickornas puréer ska jag laga mat åt mig själv också. Sen är det dags för tjejerna att äta så vi äter tillsammans.

Men hörni alla föräldrar där ute, glöm inte er själva!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *