4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Morgonmys

Godmorgon fina ni!

Natten har vart bra och vi är utvilade alla tre?? Vaknade upp av två glada och pigga små flickor som låg och pratade i sin säng!? Vi mös i min säng en stund innan vi gick upp och gjorde frukost.

Sen blev det lek på tjejernas rum och sjunga lite innan det var dags att varva ner för att sova middag. Vi läser alltid pixieböcker i tjejernas myshörna då och det gjorde vi givetvis idag med, dom bara älskar det och lyssnar så intresserat och tittar i böckerna!

Efter två böcker var båda så trötta att dom somnade i myshörnan så jag hann ta ett varmt skönt bad och läsa en tidning innan Saga vaknade. Fia sover fortfarande men ska snart vakna. Om en stund blir det lunch och sen ska vi ta en promenad i det tråkiga vädret!☁️ Hoppas ni får en fin dag!?

Glöm inte att ni får 20% rabatt på hela Twistshakes sortiment om ni uppger ‘LOUISESOFIALARSSON20’ i kassan!?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *