4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Vi fick besök

Flickorna fick ligga och lufta sig på lekmattan medan jag lagade gröt åt dom, och när jag gick in till dom hade dom snurrat runt och hållt på i deras kiss! Haha jag orkar inte! Dom låg inte själv länge alls men var så nöjda så jag tänkte att jag gör klart gröten, det var bara kasta in dom i duschen och tvätta av dom innan maten vilket kändes ovärt? Blev som vanligt gröt till kvällsmat med frukt vilket är mumma! Dock ser dom ju lagom rena ut efter? Nöjda dock!

Till efterrätt blev det hallon och blåbär i smaknapparna och jisses som dom åt! Det var första gången dom fick smaka hallon och det slank ner fort? Dom fick frysta bär vilket alltid uppskattas! Perfekt när tänderna är på g!

Efter maten började jag göra iordning tjejerna inför natten. När vi var klara fick dom gymma lite medan jag diskade och mitt i ringde det på dörren, där stod mamma och syrran! Dom fick bebisgosa medan jag plockade lite här hemma? Dom är inne i en fas där dom i princip bara ska hänga på mig så blir inte mycket gjort här hemma för tillfället..

Hur som helst var det dags för välling när dom åkte. Har ökat mängden då dom sover lite oroligt på kvällarna och vaknar för napp, och det verkar funka för dom har sovit som stockar nu!?? Har fått massor gjort nu på kvällen vilket känns så skönt! Nu är det sovdags för min del också! Hoppas ni haft en bra dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *