Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Laddar om

Idag var det hockeymatch som jag berättade tidigare och givetvis var vi där och hejade! Moster med sambo kom även dom och kollade och matchen slutade med stor vinst! Tror det blev 10-6!?? Brorsan är målvakt och han blir alltid så mallig när tjejerna kommer? Dom ger så mycket energi!❤️

Efter matchen blev det Maxi för att handla mat så blev en del med sig hem! Dock tycker man alltid man handlar massor men ändå känns det inte som man har något alls? Kanske är fantasin det är fel på? Jag älskar att laga mat men har sådan idétorka just nu!

Hur som helst blev det bebisgos när vi kom hem och sen åt vi tillsammans. Tjejerna fick gröt med päron till vilket är mumma! Sen var det dags att göra oss iordning för kvällen. Vi sjöng, bytte blöja, tvättade av oss och satte på pyjamas. Sen blev det en bok i myshörnan innan dom fick kvällsvällingen! Nu sover dom gott sedan ett tag tillbaka och jag somnar snart jag med! Blir en tidig kväll för min del eftersom dagen började med migrän! Så nu laddar vi om inför ny vecka!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *