Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Bilder på sjuklingar

Det är en sak jag länge funderat på och känner nu att det är något jag måste ta upp. Jag vill gärna höra era tankar och åsikter kring ämnet också!

Det gäller det här med bilder på ens barn som av någon anledning är sjuk, eller bara dålig. Jag är med i flera grupper på Facebook som är barn- och gravidrelaterade och jag ser hela tiden bilder på barn som är sjuka. Alltså föräldrar som lägger upp bilder på sina barn som ligger med andningshjälp på grund av RS, utslagna barn på grund av feber och barn med snor ner till hälarna. Jag förstår verkligen inte vitsen med att lägga upp bilder på sociala medier när ens barn mår dåligt! Oavsett om det gäller sjukdom eller biverkningar från exempelvis vaccination!

Jag skulle aldrig få för mig att lägga upp sådana bilder på mina tjejer! Och visst tänker vi alla olika, men jag måste veta hur man tänker då? Jag personligen skulle verkligen inte uppskatta om någon i min närhet la upp en bild på mig när jag ligger med feber, hänger över toan eller som idag, låg utslagen under täcker med djävulsk migrän! Så varför gör folk så mot sina barn som inte ens kan säga nej?

Folk kanske tycker jag överdriver och som sagt, alla gör som dom vill, men jag tycker det är hemskt ändå. Nej, är flickorna på något vis dåliga får ni se bilder från tider dom mår bra istället och är glada! Här kommer det aldrig upp en bild på ett sjukt barn?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *