4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Utvilad mamma

Hej fina ni! Dagen har gått i ett så det har funnits noll tid till telefonen! Förklaring kommer snart!?? Igår var en känslosam kväll. Flickorna sov hos föräldrarna för att jag skulle få sova ut, jag grät i skov över hur jobbigt det var att lämna bort dom så länge! Jag vet ju att det var vad jag behövde men ändå kände jag mig hemsk.. Jag visste ju att dom hade det toppen hos föräldrarna så det var inte dom jag mådde dåligt för, utan för jag var utan dom! Gaah! Hur som helst gick jag över till moster och hennes sambo ett tag så jag kunde tänka på annat så vi spelade spel och åt lite gott innan jag gick hem och somnade tidigt! Och vet ni? Jag sov som en stock!

Idag gick jag upp 7 för jag skulle till Stockholm och trots det var jag utvilad!?? Det behövdes verkligen! Jag åkte till stallet 8.30 för att ta ut och fodra alla hästarna, sen till föräldrarna och pussa på tjejerna samt lämna vagnen och sen begav jag mig till Stockholm för djurmässa där vi stod med föreningen. Eftersom jag är ordförande var jag ju så klart tvungen att vara med och det blev en väldigt rolig dag!

Åkte hem vid 17 och var hemma till 18. Hann mysa massor med tjejerna innan dom skulle sova och jisses vad jag saknat dom!! Mina älsklingar? Mamma stannade en stund men åkte sedan för nattjobb så jag har precis kastat mig på sängen och tänkte ta och krypa ner! Blir nog en film att somna till! Hoppas ni haft en trevlig dag!? Imorgon blir det mer läsning på bloggen, promise!

Bilden på pappa och Fia låg hon och kände på hans skägg? Det är hennes nya sysselsättning, att känna på allt!❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *