4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Jag ser två

Idag är det ett år sedan jag var på tidigt ultraljud och fick världens chock. Jag minns så väl när jag låg där i gynstolen och barnmorskan stod och tittade på skärmen. Hon såg så allvarlig ut och sa ingenting vilket kändes konstigt då hon var så pratglad innan! Efter att ha hållt andan en stund var jag tvungen att fråga om allt såg bra ut, vilket hon svarade att det gjorde. Bra tänkte jag!

Hon avslutade VULet och vi satt oss. Hon började prata och i en mening sa hon “jag ser två”! Öööööh what?? Chocken går inte att beskriva! Jag blev alldeles kallsvettig, glad, livrädd och förväntansfull på samma gång!

Jag har sedan jag var liten önskat att få tvillingar, alltid! Men aldrig hade jag trott att just jag skulle få min dröm uppfylld! Jag förstår fortfarande inte emellanåt.. Efter VULet gick jag ut till mamma i väntrummet och berättade vad hon sagt varpå mamma brister ut i skratt! Ja ni läste rätt! Hon blev lagom chockad!? Haha, hon fortsatte skratta och pratade om att det var min dröm och att jag alltid önskat få just tvillingar, och allt kändes bara galet overkligt!

Men idag är det iallafall ett år sedan jag fick veta att jag väntade två små hjärtan! Jag skulle alltså inte bara bli mamma för första gången, jag skulle även bli mamma till TVÅ små grodor❤️ Älskade barn, ni förgyller mina dagar❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *