Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Hemmafru

Godmorgon! Hoppas ni fått sova inatt, det har jag fått! Flickorna vaknade vid 03.40 och åt, somnade om och vaknade 07.15! Vällingen på kvällen verkar göra susen då speciellt Saga som haft svårt att komma till ro senaste tiden, nu faktiskt somnar gott igen! Så skönt??

Flickorna fick mat 9 och efter sov dom en stund så då passade jag på att ta ett bad! Då tänker ni säkert att jisses vad hon badar, och svaret är ja! Jag har bara haft dusch i mina lägenheter så det var längesen jag kunde bada hemma, detta är alltså rena drömmen? Sen är det även skönt att hoppa ner i ett varmt skumbad och bara koppla av och rensa tankarna lite!

Flickorna leker lite just nu och jag ska äta lite frukost. Tänkte vi skulle ta en promenad sen i solen samt hälsa på flickornas mormor på hennes jobb. Klockan 13 ska vi till min moster och äta lunch och som tur är bor hon bara tre hus bort?

Nu ska det svaras på lite mail bland annat och sen ska vi leka i tjejernas rum!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *