Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

Hej mitt vinterland

Jisses vad trött jag är på snö! Och blötsnö ska vi inte prata om! Jag klädde på flickorna, tog på hundarna sele, bar ner vagnen x2, klädde på mig och bar sedan ner både barn och hundar för att bädda in tjejerna i vagnen och gå ut på promenad! Mysigt tänkte jag, men ångrade mig så fort vi kom ut då jag insåg att det var just blötsnö.. Tänkte ärligt talat gå in igen men var så varm efter alla vändor för att ens ta oss ut så vi tog en promenad ändå!

Det var inte plogat någonstans så jag fick dra vagnen bak och fram för att ens komma någonstans, plus en arg Saga på det för hon var så trött.. Det blev iallafall en promenad till tjejernas morfars jobb och säga hej för att sedan kämpa oss hemåt sen igen!

Trött är bara förnamnet! Ärligt talat vet jag inte hur jag ska lösa problemet med att ta mig upp och ner med tjejerna utan vagnen eftersom det väger bly att dra dom upp, och jag vill heller inte förstöra chassit..

Hur som helst är vi hemma nu, flickorna ligger och tränar mage och jag ligger död på golvet! Strax matdags för tjejernas del!? Tur man blir stark på kuppen iallafall!??

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *