Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

Törnrosa

Godmorgon fina ni! Sovit gott? Det har vi gjort inatt? Flickorna fick välling för första gången igår klockan 18.30 och somnade därefter. Klockan 21 fick dom lite ersättning och sen sov Fia till 03 och fick mat, och eftersom Saga sov så djupt för första gången på länge lät jag henne sova då, så hon vaknade klockan 04.30 för mat och sedan vaknade Fia 07 och Saga strax innan 08! Utvilade!??

Idag vaknade vi upp till ett vitt Västerås. Jag som var så glad över alla vårkänslor? Men jag visste att det skulle bli bakslag men gud så skönt det var med vårvärme! Vi får se det positivt och att det snart är vår på riktigt!

Idag måste dom ringa och säga att sittdelarna kommit! Dom ska isåfall hämtas och i eftermiddag blir det stallet med flickorna och syrran!?

Hoppas ni får en fin dag?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *