4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Läsa böcker

Jag har hela tiden haft planen att läsa mycket för tjejerna och det är en av anledningarna till att dom har fått en myshörna. Inte bara så klart, men där sitter vi redan och läser böcker och bara myser!

Jag har alltid älskat pixieböcker och självklart ska tjejerna ha massor själva också! Men inte bara så klart? Hos mamma finns alla pixieböcker som fanns hos gammelfarmor när vi var små, så roligt att ha dom kvar och kunna läsa för tjejerna?

Idag när vi köpte sittdelarna till vagnen kollade jag på deras sortiment av just pixies och tänkte bara köpa kanske två, men ja det blev några fler?

När vi kom hem satte vi oss i myspölen och läste några av dom och tjejerna tycker det är så mysigt och sitter bara och kollar i boken, lyssnar och myser! Och inte nog med att det är bra att läsa för barn, det är bra mysigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *