4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

Nöjda tjejer

Tidigare vid lunch ringde jag till Barnens Land och frågade gällande sittdelarna till vagnen och precis när jag ringde hade dom nyss fått dom? Vi fixade iordning oss och åkte dit ganska direkt efter vi pratat med dom och dom satte ihop dom direkt. Samtidigt som dom sattes ihop passade vi på att pröva bilstol nummer 2. Jag har vart ganska inställd på Axkid Minikid då den verkar bra och tipsas av alla, men jag vill kunna vicka stolen så just nu lutar det mest åt Besafe som är bäst i test. Dyr, men kan has till dom väger 25kg och dom kommer ha mycket utrymme för fötterna! Fia var vaken och fick testa och jisses så nöjd hon var, till skillnad från när hon ska sitta i babyskyddet!

Vi betalade och åkte hemåt och eftersom vi hade hundarna med oss tog vi en promenad i solen direkt! Vi gick förbi mammas jobb och visade nya sittdelarna och precis när mamma kom vaknade Fia och fick testa sitta upp i den, jisses så nöjd man kan vara! Dom ser ut som miniatyrer i dom men nu kan vi ta lugna promenader som dom njuter av istället för att gallskrika sig igenom! Sen traskade vi hemåt då det var matdags för flickorna.

Just nu ligger dom i babygymmet och jag har precis kokat flaskor!?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *