Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

Happy shopping

Jag älskar att shoppa! Däremot tycker jag nästan det är roligare att shoppa åt tjejerna än åt mig själv haha!

Det flickorna behöver just nu är fler flaskor, vilket köps från Twistshake . Dom behöver dynor till matstolarna också vilket är lite av ett problem just nu då jag inte vet vilka dom ska ha! Ni hör ju! Jag har kollat på Babyland och hittat dessa jag tycker är fina, men så tänker jag att dom vita kanske inte är så smarta? Rosa blir väl inte skitigt lika lätt och lika fort. Tycker båda var fina men det lutar mot dom rosa!

Ni missar väl inte att ni får 15% rabatt på Elsaandrose om ni uppger LOUISESOFIALARSSON i kassan? Ni får heller inte missa att ni just nu får 25% rabatt på Caseapp om ni uppger koden ZMKPJS . På så sätt kan vi både vara snygga i våra nya bikinis till sommaren och även snygga till våra telefoner!

2 kommentarer

    • twinmom

      Jag köpte två vanliga från IKEA eftersom det kommer bli kladd nu när dom är små, det är bara ställa dom i duschen så är dom rena!?? Sen tänker jag dock uppgradera till eventuellt vita Stokke, tycker dom passar in i inredningen!
      Ja deras är också fin! Får lite beslutsångest haha?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *