Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  Vardag

Utvilad söndag

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Det gjorde faktiskt vi inatt så idag är jag utvilad? Flickorna sov knappt något på dagen igår och somnade som jag skrev vid 18.30, dom fick mat igen 21.00 och sov sedan till 05! Så imorse åt dom 05 istället för 03 och somnade sedan om till 08!? Denna natts sömn behövde jag verkligen??

Vi gick upp och lekte en stund innan frukost och efter som ätit somnade dom och sover fortfarande. Jag passade på att ta ett bad och ska strax gå upp och koka alla flaskor! Ni anar inte hur mycket jag älskar vårt badkar?

Hur som helst blir det en lugn dag! Jag ska köpa hundmat och lite mat till mig så jag kan baka till i eftermiddag då moster och hennes sambo kommer över en stund. Sen kommer även mamma ikväll?

Har ni några planer för idag??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *