Blandat,  Familjen,  Vardag

Myslördag

Dagen har vart en riktig myslördag! Hela familjen kom hit vid lunch och mös med flickorna, pappa satte in tvättmaskinen, syrran provade mina klackskor, vi fikade och hade det bara mysigt!

Ett par timmar senare åkte pappa och brorsan hem så jag, mamma, syrran och flickorna tog en skön promenad. Vi gick förbi Lidl och köpte sötpotatis och grekisk youghurt? Flickorna var nöjda mesta delen av promenaden men jisses vad bra det kommer bli sen med sittdelarna!??

Efter promenaden blev det övningskörning för syrrans del för första gången och det gick super! Hon var jätteduktig! Lite träning så sitter det galant???

När vi var hemma igen lagade jag lite gröt åt flickorna så det blev gröt med mango till kvällsmat. Dom var så trötta efter att det var omöjligt att hålla dom vakna så dom fick sista måltiden nu och är precis nattade. Dom vaknar antagligen om ett tag då det blev 30min innan läggning men vi får se? Jag själv ligger på sängen, halvdöd och vill bara sova! Men snart så!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *