Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Vardag

Vårfeeling

Är det bara jag som har värsta vårfeelingen?! Vi har strålande sol och plusgrader så jag tog med tjejerna och hundarna på promenad i solen! Åh så underbart det var? Solen verkligen värmer så idag åkte vårjackan på!?? Jag vet att det bara är mitten på februari och att det kommer bli bakslag men jag bara älskar detta!? Tjejerna sov hela promenaden och då det är så varmt ute och med Åkpåse behövde dom bara vanliga kläder där i!

Efter en långpromenad gick vi hem och flickorna leker just nu så fint i deras rum och jag städar lite! Vill få undan så mycket saker som möjligt så vi får lite ordning nu, eller ja, det är bara köket och vardagsrummet som ska fixas egentligen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *