Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak

Fixarkväll

Idag var det som jag nämnde kurs på sjukhuset angående mjölkproteinallergi och då vi blev kallade tänkte vi att vi går och lyssnar. Mamma skulle vart med hon med men hon jobbade så det blev jag och tjejerna. När vi kom dit sov flickorna men Fia vaknade snabbt och fick sitta i knäet. Det var bara en mamma och en pappa till från olika familjer så det var lugnt där! Däremot pratade hon bara om sådant jag redan kunde, ämnet är ju inte nytt för oss. För er som inte vet så är jag själv mjölkprotein allergisk, precis som min mamma och min bror vilket vi vart sedan vi var små. Blickarna var dock mest på Fia som skulle prata och hålla på hela tiden? Gullunge!

Hur som helst gick vi och mötte upp mamma efter kursen som slutade jobbet då och så gick vi hem tillsammans. Jag började laga mat direkt medan mamma bytte blöjor på flickorna. Det blev morot- och potatispuré till flickorna med mangopuré till efterrätt. Mums! Båda slukade allt och blev måttligt glada när det var slut! Jag bakade igår så idag gjorde jag frosting och spritsade cupcakesen lite snabbt, men dom ska ju ätas så det gjorde inget att det blev lite slarvigt?

Nu har dom precis somnat så jag ska mysa lite med Grace innan det är dags för mig att krypa ner med? Hoppas ni haft en fin dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *