Tävling i samarbete med Twistshake

Vi har fått äran att hålla en tävling i samarbete med Twistshake där en lycklig vinnare vinner en nappflaska i valfri storlek med tillhörande super-mixer och behållare ur deras sortiment! Hur bra är inte det?!

Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga: Vad är namnet på Twistshake’s svarta nappflaska?

Pssssst…. Svaret finner du kanske HÄR

Ni svarar i kommentarerna nedanför och glöm inte att skriva med er mail så jag enkelt kan kontakta er vid eventuell vinst! Och till er som inte kan vänta på priset – använd koden Louisesofialarsson20 i kassan så får ni 20% på hela Twistshake’s sortiment!

Tävlingen avslutas klockan 21 på fredag den 17e februari! Lycka till!

27 reaktioner på ”Tävling i samarbete med Twistshake

  1. Superhero!
    Denna skulle jag vilja vinna till min syster och hennes lilla kille. Min syster är en riktig superkvinna och den lilla killen brås på sin mamma och kommer bli en enormt stark person. Jag vill gärna överraska mosters lilla goding med denna fina flaska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *