Familjen,  Flickorna,  Vardag

När minnet sviker

Vilken skön dag vi haft! Vi har bara tagit det lugnt och myst hemma idag. När flickorna sov passade jag på att möblera om i djurrummet, sen har det kokats flaskor, städats, lekts och gosats!

Mamma kom hit efter hon slutat jobbet så hon stannade en stund innan hon for vidare till stallet. När hon kom satt jag med tjejerna i myspölen och läste pixiebok, så mysigt! Blir så bra när sänghimmeln kommer upp i myshörnan? Kommer bli många mysiga lässtunder där?

Jag ska på kurs imorgon angående mjölkprotein, och eftersom mitt minne är k.a.s.s.t har mamma nu försökt påminna mig så jag inte glömmer? Och set är heller inte allt som syns på bilden.. Hur som så måste flickorna med på kursen då mamma jobbar, och egentligen behöver jag inte gå heller eftersom jag kan allt vad gäller mjölkprotein men jag går ändå. Jag är ju själv allergisk så någon nyhet är det ju inte!

Kvällen bjöd iallafall på en väldigt arg Saga. Tycker det är så jobbigt när man inte vet vad som är fel och man då inte kan hjälpa! Hon hade ny blöja, var mätt, hon hade snutten, hon vägrade nappen, hon hade rapat, ja jag provade allt! Till slut blev hon nöjd när hon fick sitta i mitt knä, supertrött! I vanliga fall när dom är övertrötta funkar det att lägga dom tätt intill sig och krama dom, men inte nu! Hon somnade till slut iallafall?

Nu har även jag krupit ner i sängen och ska kolla på film tänkte jag! Hoppas ni haft en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *