4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen

Mammiga barn

Jag har märkt att flickorna senaste tiden blivit mer och mer mammiga. Nu börjar dom ju bli så stora att dom känner igen folk, och speciellt mig så klart, men även familjen. Oss är det inga problem med, men som igår när moster och hennes sambo var här så tog hon upp Saga som då bara stirrade på henne och blev jätteledsen! Efter som min moster är någon jag känner mig bekväm med och som vi träffar så ofta det går så tar jag heller inte ifrån direkt då om dom blir ledsna, men däremot när hon verkligen visade igår att hon inte kände igen henne så tog jag henne till slut och då blev hon lugn❤️

Är det däremot någon annan som håller som vi träffar sällan, och någon av dom börjar gråta så tar jag dom direkt.

Tiden går så fort och man märker att dom blir allt mer med för var dag som går! Tänk att dom snart blir 5 månader!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *