Leva & Bo,  Mat & Bak,  Vardag

Vi fick besök

Flickorna som alltid somnar efter sista målet klockan 19, vaknade och vägrade somna om! Efter en lång stunds försök att söva dom var jag tvungen att ta upp dom så vi la oss på min säng och pratade och sjöng. Vi ringde till mamma och syrran med FaceTime och pratade en stund när jag tyckte det knackade på dörren. Gick och kollade och där stod min moster med sin sambo! Dom hade vart på kvällspromenad så dom kom in en stund. Eftersom flickorna var vakna fick dom bebisgosa lite vilket alltid är höjdpunkten av att komma hit? Dom har heller inte sett resultatet av renoveringen som blev klar igår så vi hade lite snabb rundvisning! Dom hade köpt med sig massa mat åt vilket var såå uppskattat! Det går ju åt mat till förbannelse?

Dom stannade inte så länge men det var så roligt att dom kom! Flickorna somnade en stund efter dom gått och jag har plockat lite här hemma sedan dess. Snart tänker jag krypa ner i sängen och kolla på en film!

När jag skulle äta kvällsmat ville flickorna bara sitta vid mig så dom fick sitta bredvid och fippla med en varsin gurkbit och gissa om det blev en nu favorit! Saga satt och sög på sin gurka hur länge som helst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *