6-7 år,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Tradition

Födelsedagstjejer

Så var dagen med stort D här! Mina små prinsessor fyller 7 år! Hur är det ens möjligt? Jag tycker nyss jag plussade med dom, och nu är 7 och går i 1an😭 Stoppa tiden tack!

Det blev frukost på sängen i vanlig ordning, med hjärtmackor och muffins och paket så klart. Därefter var det dags för skola, men jag hämtade redan klockan 14 så dom var så glada😍 Hem och baka färdigt och öppna paket innan gästerna kom. Bullarna var precis klara när folk började trilla in.

Massor med fina paket, Spicy hot som tjejerna valde som födelsedagsmiddag och så massvis med fika på det. Kladdkakemuffins, cupcakes, brownie cookies, macarons och tårta med smak av choklad och vanilj. Alla nöjda och glada och ingen gick hungrig härifrån, vilket man aldrig gör😂

På slutet blev det en tur med hundarna medan tjejerna åkte inlines och sen var det dags för myskväll. Film i mammas säng var ordern, och så blev det. Grinchen sattes på men båda somnade tätt intill mig, helt slut, efter Max 30 min in i filmen. Så nu sover dom gott och drömmer förhoppningsvis om kalaset😍

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *