Blandat,  Familjen,  semester,  Vardag

Så var semestern slut

Alltså hur fort har inte denna semester gått?! Massor har hänt, nya fina minnen har skapats med alla fina människor i vår närhet, utflykter till bland annat Skansen, Kolmården och Ullared, cirkus och massa annat kul. Jag har också kommit igång med träningen, jogga och pw samt hemmaträning. Otroligt skönt!

Igår var sista semesterdagen och den avslutade vi hos min kille och fyra av fem barn med plankstek och filmkväll. Idag fick alla fyra följa med till jobbet en stund då karln är på svensexa. Ikväll väntar utekväll med brudarna och sen väntar jobbhelgen att fortsätta. Nästa vecka är det dags för fritids igen och vardagen är i full gång igen, skönt på ett sätt dock. Jag som älskar rutiner tycker ändå det blir skönt även om det är trist att inte få vara ledig med mina tjejer. Men med tanke på hur fort tiden går så är det snart lov igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *