Blandat

Dagar att minnas

Hej finisar! Första veckan på semestern är förbi och vi har haft en så mysig första vecka. Samma dag som jag gick på semester blev det en trip till Ullared med tjejerna och mamma, som vart planerad sen i februari och tjejerna har räknat dagarna sedan dess. Blev 5 mysiga dagar där nere med dom bästa och trots att majoriteten av dagarna bestod av regn hann vi med bad och massor med mys!❤️ Så tacksam för dessa dagar vi fick tillsammans.

På fredagen kom vi hem igen och på lördagen åkte jag till Sthlm med min bästa kompis och killen jag träffar. Vi skulle på vi som älskar 90-talet och hade såå roligt! Massor med skratt blev det🤩 Var galet gott med hotellfrukost på morgonen sen innan vi begav oss hemåt igen.

Ser så mycket fram emot vad sommaren har att erbjuda mer😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *