Blandat,  Framsteg/utveckling,  Tvillingar

Utbrott som avlöser varandra

Hej finisar! Ledig dag idag från skolan vilket innebär semesterdag för min del. Semester skulle jag dock inte kalla det för här avlöser utbrotten varandra från mina små grodbakelser😅 Är det inte bråk sinsemellan dom så är det utbrott på mig för att man får ett nej, eller inte får som man vill. Jag minns när tjejerna var bebisar och jag tänkte att det blir lättare när dom blir större för att dom då kan berätta vad som är fel osv, men jag tar tillbaka det😂

Man får fortfarande gissa många gånger och när ett utbrott kommer så är det ofta ett stort. Såå mycket känslor i så små kroppar som ska ut och det är ju givetvis jättejobbigt, men även för en själv som mamma som ska försöka få ner barnens affekt och och lösa situationen när man ofta inte ens vet vad som triggat😅

När man märker att dom är på väg upp i affekt får man ju så klart försöka manövra och få dom att komma ur det men det är ofta lättare sagt än gjort. Efter pratar vi alltid om vilka känslor man haft och vad som gjort att man blev så arg eller ledsen osv.

Nu tänker jag mer att utbrotten alltid kommer finnas där vid alla dessa faser för faserna kommer så klart avlösa varandra dom med!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *