6-7 år,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Inköp

Så var det dags

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott! För min del känns det verkligen att jag behöver en ny säng. Nu när barnen är så stora så sover dom knappt i min säng och det var ju bara därför jag bytte ner mig när dom var små, just för att höjden på min kontinentalsäng var så hög. Nu måste jag bara kolla vad det ska vara så man kan börja sova gott igen!

Igår fick tjejerna hem sina nya bilstolar, och som dom längtat! Kompisarna har åkt framåt sedan dom var mellan 2 och 4 år, så tjejerna har länge påpekat detta. Men jag har hela tiden tryckt på att det är det mest säkra att åka bakåtvänt och jag är glad att vi lyckades till 6års ålder! Så idag fick dom premiäråka till skolan i de nya stolarna och jösses så stolta! Två cybex blev det.

Resan gick galant och dom är fullt medvetna om vad som gäller när man åker framåtvänt, och så duktiga på att faktiskt lyssna på det också! Mina stora små tjejer!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *