Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Vardag

Nattskräck och mörka ringar

Hej finisar! Tiden bara susar förbi och jag kan knappt förstå att det redan är oktober. Här planeras det julklappar för fullt för att vara i fas!

Skolan rullar på för tjejerna och vi håller fortfarande på att komma in i de nya rutinerna vad gäller skola, läxor och att tjejerna faktiskt behöver hjälpa till att planera inför kommande skoldag. Det går bra och det får ta sin lilla tid, det är ju mycket nytt nu. Båda tjejerna har haft med sig matteväskan en varsin vecka redan och klarar det galant med både matte, svenska och engelska! Såå imponerad av mina små stjärnor!

Men i och med massa nya rutiner och ännu mer nya intryck så kom även Sagas nattskräck som ett brev på posten, visserligen bara en gång hittills men jag är förberedd på många fler. För min del är det viktigt att gå till botten med varför nattskräcken utlöses och vad vi kan göra för att förebygga det, speciellt nu när det är nästan 1 1/2 år sedan sist! Så nu har hon sitt tyngtäcke igen och just det här med rutiner som vi alltid vart så noga med ska sakta gå över till de nya rutinerna för att underlätta vardagen.

För min del har det dock vart mycket jobb, ofta flera dagar i sträck och just nu är jag inne på dag 7 av 9, sen väntar en dags ledigt innan jag går på 10 pass utan ledigt. Då vi skärt ner på personal har jag ställt upp ganska mycket men det blir ju givetvis bra inför min julplanering som jag nämnde! Blir ju en hel del julklappar, mat och bak! Men i och med allt nu så blir sömnen något drabbad och om inte annat så hinner man inte ta ikapp den förlorade sömnen och därmed återhämta sig helt och fullt, så de mörka ringarna är betydligt större.. Tack och lov för min Estée Lauder Advanced Night Repair!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *