5-6 år,  Blandat,  Flickorna,  S&S första,  Saga,  Studierna

Det här med läxor

Ja tänk, nu är det läxor emellanåt som tjejerna kommer hem med från skolan. Inte alls som när dom börjar 1an och uppåt, men ändå! Dom föddes ju nyss och nu ska vi helt plötsligt göra läxor tillsammans🙈 Var tog tiden vägen?!

Förra veckan fick Saga ta med sig matteväskan hem från skolan och ha tills igår. I den fanns många roliga övningar som hon skulle utföra och Fia gjorde det ju hon med även om hon en dag kommer få ha med sig den själv också. En övning var tex att läsa vad för sak som skulle vara på vilket färgat papper och det gjorde hon galant! Så himla duktig🤩

Älskar att dom är så peppade på det med😍 Mina stora små tjejer❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *