Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Saga

Sommardagar

Hej finisar! Igår cyklade vi bokstavligen hela dagen! Från 9 till 18 var vi ute och världens bästa syster och mamma tog hand om hundarna så vi slapp tänka på det också just då. Vi började med att cykla till tjejernas favoritlekpark. Där var vi i ett par timmar innan vi cyklade vidare till nästa lekpark där vi mötte upp Johanna och hennes son plus två bonussöner. Supertrevligt hade vi och trots att vädret var mulet och grått så blev det varsin glass innan lekandet fortsatte. Vid 15.30 började det spöregna men precis då skulle vi cykla hemåt igen så när regnet lugnat sig började vi cykla igen. Tjejerna ville så gärna stanna i samma lekpark en stund igen som vi var vid på förmiddagen, så det gjorde vi.

Sen var det dags att rulla hemåt och då var vi trötta alla tre. Väl hemma lagade tjejerna köttfärssås och spagetti till kvällsmat och efter dusch och kvällsbestyr somnade båda på två röda. Det gjorde mamman också🙈 Men en supermysig dag hade vi❤️

Idag har vi tagit det lugnt hela dagen. Vi tog en tur till lekparken på förmiddagen för tjejerna så gärna ville dit idag igen, och sen blev det Max då det var det enda dom ville äta. Vi köpte med oss och åt hos föräldrarna och efter fick hundarna komma ut på promenader i omgångar. Därefter blev det lek i massor och tillslut kikade solen fram och stannade kvällen ut!

Vi tog även en sväng till vår favoritplats vid vattnet innan det var dags att åka hem och äta kvällsmat. Ikväll blir det lite annorlunda då Fia somnade i vanlig ordning men Saga får inte sova förrän 00.00 och ska bara sova till 04.00. Klockan 8 har vi tid för nytt EEG på sjukhuset eftersom hennes fot fortfarande rycker emellanåt. Blir en spännande kväll men framförallt morgondag🤪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *