Blandat,  Familjen,  semester,  Tradition

En semestertrip

Godmorgon godingar! Här vaknade vi upp till ett mulet väder och enligt SMHI ska det regna lite smått. Rätt skönt ändå, då hinner vi handla vid lunch och sen blir det skogen för vår del.

Meeen, det var ju vår mysiga semestertrip jag skulle berätta om nu! För ett par veckor sedan tog vi vårt pick och pack, mötte upp barnens mormor och så styrde vi bilen mot Ullared! Vi åkte i vanlig ordning vid 03.00 och eftersom det är incheckning först vid 15 så valde vi att verkligen maxa denna resa och började därför med att åka till en av våra favoritstränder i Falkenberg. Med alla hundar med oss ockuperade vi en plats på stranden redan 9 på morgonen, allt för att slippa stressa! Molnigt var det men bada gjorde vi ändå! Hundarna som annars hatar vatten kastade sig ut i havet frivilligt och simmade för glatta livet och härjade sedan i sanden. Med oss har vi alltid uv-tält och en canvasbur med en kylmatta samt mat och vatten åt hundarna, allt för att det ska funka så bra som möjligt med dom med oss!

Efter en relativt tidig salladslunch på stranden så började vi bege oss mot Ullis. Väl framme var vi två timmar tidiga men tänkte att vi checkar in ändå, och lyckligtvis hade vi turen på vår sida för stugan var redo! Så det blev semesterns första trip till varuhuset🤩

Första natten var hemsk för värmen var olidlig. Kvavt och trots fläkt så var det ingen som sov ordentligt. Dagen efter regnade det på kvällen och även åska och blixtar kikade fram så då lättade det upp och natten var betydligt bättre!

Det blev många turer till vår favoritstrand när vi var där nere, och massvis med god mat. Vi har som tradition att alltid packa bilen kvällen innan hemfärd för att underlätta med tjejerna, så det gjorde vi, och hade inte hundburen tagit upp halva bagaget så hade det inte vart så mycket grejer😬😬 Tjejerna fick även en kompis, en lite äldre flicka i stugan bredvid som dom lekte med hela kvällarna. Självklart blev det en tur på minigolfbanan också och Saga var minst lika dålig förlorare som jag när mormor vann😂

Nu har vi ju vart hemma ett tag men jösses vad jag saknar det. Den ena stranden där nere är mitt Happy place och dit åker vi oavsett om man är glad, ledsen eller bara behöver få andas. Det ger mig så enormt mycket och tjejerna uppskattar det precis lika mycket, och det är jag så tacksam för❤️ Mysiga dagar och nya, fina minnen tillsammans med dom bästa❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *