5-6 år,  Blandat,  Flickorna,  S&S första,  Saga

Min tand är lös

Hej finisar! Hoppas er sommar är lika fin som vår! Tjejerna fick i våras en varsin lös tand, samma tand i nederkäken fram men spegelvänt så dom har vart ivriga i att vicka på tänderna varje dag nu!

Det blev en resa till Ullared bland annat för ett par veckor sedan och det kommer det komma upp ett inlägg om, men till saken hör att Saga blev otroligt arg av någon anledning på vägen hem därifrån och skrek till av fasa att hon blödde. Så vi stannade bilen och kollade och hon berättade att hon hade bitit tag i tyget på bilstolen och dragit när hon var just så där arg, vilket i sin tur gjorde att tanden blev tre gånger lösare😅

Nu var Saga glad och Fia tog rollen som arg istället, för nu var ju inte tänderna alls lika lösa längre, och jag har hela tiden haft en känsla av att dom släpper samtidigt, men det får vi ju aldrig veta nu🤪 Hur som så fast forwardar vi till igår kväll när Saga återigen vickade på tanden och den helt plötsligt hoppade ur tandköttet men fortfarande satt fast. Det var omöjligt att få tillbaka den igen och eftersom hon vägrade dra ut den själv så somnade hon tätt intill mig, orolig över att tanden skulle ha lossnat när hon vaknade. Imorse klockan 8.30 väckte hon mig och var pigg, varpå hon sa att hon skulle försöka få ut tanden. Jag som knappt vaknat hann blunda till i en millisekund och sen skrek hon ut att den var ute! Sagas första tand! Min stora fina, vackra, knäppa lilla flicka! Så stolt tjej som ringt alla med FaceTime idag och visat!

Så nu ligger tanden i ett glas med vatten och när hon vaknar kommer hon se att Tandfen vart här, precis som vi alltid pratat om❤️

Nyvaken och stolt liten groda❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *