Familjen,  Flickorna,  semester

Ett litet avbrott

Hej finisar! Tänk att det redan är april och vi är två månader från sommar!😍 Hur underbart är inte det?! Efter mycket jobb och även turbulent på arbetsplatsen så tog vi i fredags ledigt. Jag har inte berättat något förrän nu, men förra helgen bestämdes det att vi skulle åka till Alingsås vilket bokades in till 2/4. Så i fredags packade vi och 01.30 på natten till lördagen åkte vi, jag, tjejerna, mamma, syrran och hennes kompis ner till Ullared för vi började trippen.

Där handlades det en hel del men inte alls så mycket som vanligt denna gång! Hade dock kunna handla betydligt mer men vi fick lov att hålla i pengarna på slutet😂 Det blev en mysig dag med shopping och god mat tillsammans och mycket skratt. Tjejerna var såå duktiga och har längtat efter detta så länge nu så vi var där i januari sist!🙈

Efter vi var klara där inne så delade vi upp oss, syrran och hennes kompis åkte hemåt i sin bil och jag, flickorna och deras mormor åkte vidare. Till att börja med stannade vi till vid vår favoritstrand, den plats som ger oss så mycket energi. Där strosade vi runt i sanden och letade snäckor en stund innan vi begav oss vidare mot Alingsås.

Väl framme knackade vi på och mötte upp en av Sveriges största uppfödare, och då menar jag inte i antal hundar som en kollega trodde😂 Vi bjöds på eftermiddagsfika med frallor och fikabröd samt kaffe men tjejerna var mer intresserade av valparna. Det efterlängtade var ju givetvis en till hund! Lilla Tomas😍 En 4,5 månad ung hane som förhoppningsvis kommer bli en av två avelshanar hos oss. Vi är störtförälskade!❤️

På vägen hem fick dock båda tjejerna feber i bilen så resan på 4 timmar blev lååång och det var oerhört skönt att komma hem. Så tacksam över brorsan som sovit över och både honom och pappa som vart hos oss hela dagen med hundarna så vi kunde åka iväg❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *