Familjen,  Flickorna,  Saga

Sjukstugan igång igen

Hej finisar! Hoppas er vecka vart bra. Här har det nästintill bara vart jobb på agendan då det är min ”jobbiga” vecka på jobbet. Hur som så tänkte jag att vi skulle ha lite filmkväll ikväll men så ringde tjejerna med mormor och berättade att Saga kräkts och inte lite.. Köpte med mat hem för att slippa laga och skyndade hem.

Så just nu verkar det som att sjukstugan är igång igen, och för Saga IGEN! Fia lyckas klara sig varje gång men Saga drabbas hårt istället😢 Sedan jag kom hem strax innan 20 har hon kräkts upp emot 10 gånger.. Mitt älskade lilla hjärta!❤️ Nu är det väl bara vänta på att Fia också börjar, och jag😅

Nu väntar lite tidig skönhetssömn för att orka med natten simtag räknar med blir ganska lång.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *