5-6 år,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S första,  Träning

Lov från sporterna

God kväll finisar! Idag lämnade jag tjejerna i vanlig tid och hämtade lite tidigare på eftermiddagen. Denna dagen har dom sett fram emot länge nu så det var två lyriska barn jag hämtade 🤩 Direkt efter dagis åkte vi till Rocklunda då det var dags för avslutning på konståkningen innan jul!

Efter lite omklädning var det dags och det börjades med luciatåg. Tjejerna ville vara tomtemor men utan luva, så så fick det bli🙈 Såå duktiga tjejer och såå stolt mamma❤️ Efter luciatåget var det en annan grupp innan tjejerna skulle ut igen och efter så ville dom bara ut igen! En hel del uppvisningar senare av andra grupper så fick alla barn åka ut på isen om dom ville så det gjorde dom givetvis. Så glada😍

Jag är så stolt över mina stjärnor som vågade sig ut inför stor publik och var så duktiga!❤️ Nu väntas lite lov från alla tre sporterna och snart är det lov från dagis också!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *